Четири начина да започнете деня си положително

132
Четири начина да започнете деня си положително

Важно е сутрините ни да бъдат без стрес, позитивни и зареждащи

Началото на деня може да определи целия ни ден. Затова е важно сутрините ни да бъдат без стрес, позитивни и зареждащи. Ето няколко начина това да се случи.

На първо място – оставете телефона си и забравете за него поне 30 минути след ставане. Нека това да бъде времето само за вас, без социални мрежи и офисни проблеми.

1. Здравословно начало

Няма нищо по-лошо от това да се събудиш късно и да осъзнаеш, че нямаш нищо под ръка за закуска. За да не се налага да се изкушите с баничка или мазна закуска, просто подгответе смути или купа с овесени ядки вечерта и закуската ви ще чака на следващата сутрин.

2. Раздвижете се

Има много доказани ползи от упражненията сутрин – дават енергията, подобрява качеството на съня ви и дори е доказано, че ви помагат да живеете по-дълго. Ако се занимавате с йога, опитайте пет минути разтягане с дълбоко дишане. Това успокоява ума и е чудесен начин да се концентрирате през целия ден.

 3. Поглезете се

Преди тръгване се напръскайте с любим аромат. Това ще ви държи тонизирани и заредени през целия ден.

4. Докато пътувате- поработете

Използвайте времето в метрото или автобуса, за да проверите мейла си или да свършите някоя малка задачка. Така ще имате повече време за по – важните и времеемки задължения.Добави коментар