Булката, която отслабна 72 килограма

476
Булката, която отслабна 72 килограма

Или проектът "Стаята на промените"

Фотографката Джулия Козерски едва намерила рокля за сватбата си заради наднорменото си тегло. След като минала под венчилото, булката решила да започне сериозна диета за отслабване.

Нарекла проекта си „Стаята на промените“. За целта тя започнала да се снима поетапно в пробните на магазините, докато обличала все по-малък размер дрехи.„Отчаяно исках да променя живота си, но изобщо не предполагах, че ще отслабна толкова много – 72.5 кг. за една година. Престанах да ям боклуци, започнах повече да се движа и да броя калориите – всичко, което се препоръчва като база за всяко отслабване. Ето че при мен даде резултат“, споделя Джулия.

Разбира се, не всичко вървяло по мед и масло. На няколко пъти младата жена изоставяла диетата, неведнъж се изкушавала и си хапвала пица, но когато погледнела снимките си, отново започвала режима, пише The Daily Mail.Джулия си обяснява добрия резултат с фотографиите, които запечатвали постепенния й прогрес и доказвали, че усилията й дават резултат. В началото тя се снимала само за себе си, после разбрала, че това мотивира и други жени да върнат самочувствието си, като отслабнат, пише woman.bg.

Козерски обаче не скрива и тъжните последици от отслабването, които се оказват неизбежни при мъже и жени разделили се с твърде наднорменото си тегло. Със снимките, които можете да видите в сайта й, тя предупреждава по свой начин хората да внимават какво правят с тялото си, както и това на своите деца . „Израстнала съм дебела, ядейки боклуци. Ето последиците.”Коментари

Коментар: 3

bravo naistina bravo

Коментар: 2
otslabnala s 72kg

Bravooooooooooooo eto tova e silna volia.

Коментар: 1

Bravoooooooooooooooooooooo dano si zapazish kilogramite


  • 1

Добави коментар