Буковска се готви за близнаците

99
Буковска се готви за близнаците

Черпи информация за майчинството от приятелки

''Черпя информация за майчинството от приятелки, които ме снабдяват с книги, вече съм прочела над десет. Продължавам да ходя и на училище за родители на близнаци. Това е абсолютно нова сфера, трябва да се подготвя, но аз имам време за това и изцяло съм се отдала”, каза очарователната актриса Йоана Буковска.

В момента Йоана е оставила кариерата си на заден план и се е концентрирала изцяло върху майчинството, съобщи woman.bg. „Да създадеш две човешки същества и да им подадеш ръка за старт в живота, е по-важно от всяка роля”.Йоана Буковска признава, че се интересува от модните тенденции, но не би се определила, като жертва на модата. „Модата не ми е безразлична, но не съм фанатичен фен. Облеклото ми не определя настроението ми, по-скоро е обратното.

Дизайнер Вяра Георгиева ме покани на това събитие, аз много я уважавам, тя направи сватбената ми рокля. За последните Аскери тя ме облече отново, много я харесвам като дизайнер и нямаше как да не присъствам”, обясни присъствието си на модно събитие Буковска.Добави коментар