Буковска с ретро сватба

127
Буковска с ретро сватба

Актрисата каза "да" на избраника си

Йоана Буковска дойде с ретро автомобил за най-важния ден в живота си. Звездата на Военния театър се омъжи за избраника си Иван Давидов в църквата "Св. София".

Ford модел А от 1930-а докара изисканата актриса и младоженеца точно в 17 часа. Същото возило, чиято цена върви между 40 и 100 000 долара, ги откара и след кратката църковна церемония.

Стайлингът на сватбата изобилстваше от ретро акценти. Йоана, повече от щастлива, но без да отрони нито една сълза, показа перфектната си фигура в ефирна дизайнерска рокля от шантунг и коприна, пише novini.bg.

Класика струеше и от умелото съчетание на цветовете слонова кост и бяло. Жълтите акценти в тоалета й бяха елегантен колан, малките рози в косите й и огромният букет от рози и бели орхидеи. Младоженецът пък бе във фрак по английски тертип, вратовръзката и цветето на ревера му в жълто, допълваха стайлинга.

В базиликата се събраха повече от 80 близки приятели и роднини на двойката. Джоко Росич, Любо Чаталов, Деси Бакърджиева, Стефан Спасов, който носеше сватбените свещи, Милена Маркова-Маца, Геро бяха част от актьорската гилдия.

Кумове станаха съученичката и приятелка на Буковска Марияна и съпругът й Марин Йотов. Шестте шафери и шаферки, сред които сладурските племенници на младоженеца Ния и Нико, и племенницата на Йоана, Криси, разхвърляха розови листенца по пътеката след церемонията. А първата целувка на младоженците бе пред храма.Коментари

Коментар: 1
Йонна Буковска

Да тя си имаше проблеми с Чочо и неговото залитане на алкохола. Но тя не се посрами да се съблича, само и само за ПАРИ. Някой обърна ли внимание, че като беше гост в предаването ТЪРСИ СЕ, тя през цялото време плака- тя също, ПИЕ и вече е видимо.


  • 1

Добави коментар