Буковска чака момче и момиче

109
Буковска чака момче и момиче

Ще става горда майка на близнаци

Йоана Буковска скоро ще стане горда майка на момченце и момиченце. Звездата на Военния театър е бременна в шестия месец с близнаци.

Голямото събитие се очаква в края на лятото. За имената на бебешоците още нищо не се говори. "Растат по-бързо, отколкото се очаква", оплака се с усмивка тя на церемонията по връчването на тазгодишните награди "Аскеер" преди вечер в Армията.Красавицата в суперформа и приповдигнато настроение се появи под ръка със съпруга си Иван Давидов. Бизнесменът, който пътува много по света и му остава малко време да вижда половинката си, няма навика да посещава светски събития. Но напоследък се налага заради щастливото й положение. Младият мъж цяла вечер не изпусна от поглед любимата си.

Моментът беше удобен и да се запознае с колегите на съпругата си от театралните среди, които не бяха на сватбата им. Двамата се врекоха на 31 юли миналата година на церемония в ретро стил, а 120 гости споделиха радостния момент. Медения си месец пък Йоана и Иван прекараха в Англия, Ирландия и Шотландия, припомня hotnews.bg.Добави коментар