Бронирана кола...

25
Бронирана кола...

... за бебето на Бионсе

Джей Зи толкова се притеснява за сигурността на съпругата си Бионсе и на нероденото им дете, че смята да купи бронирана кола, в която да ги вози.

Рапърът нямал намерение да пожали средства за безопасността на любимите си същества и вече поискал съвет по въпроса от близкия си приятел Том Круз, съобщи hotnews.bg.

"Джей си пада по автомобили, които изглеждат така, все едно са излезли от някой екшън филм, и тъй като Том Круз споделя тази му страст, Джей го разпита доколко обезопасени са този тип коли. Той в никакъв случай няма да рискува нещо да се случи с Бионсе или с бебето", издал приятел на двойката.В допълнение към бронираната кола, бъдещият татко планирал също така да купи нов дом за семейството си във Флорида.

"Джей Зи каза на Бионсе, че парите не са никакъв проблем. Двамата ходиха на няколко огледа и той й каза, че може да си избере, която къща й хареса най-много. За Джей най-важно е да има системи за сигурност, защото е сигурен, че щом Бионсе хареса нещо, той също ще го одобри. Той възприема покупката като подарък за нея, с който й благодари, че съвсем скоро ще сбъдне мечтата му да бъде баща", добавил близкият на звездната двойка.Добави коментар