Бритни се сгоди

109
Бритни се сгоди

Иска ново семейство

Бритни Спиърс се сгодила тайно за приятеля си Джейсън Трауик, съобщават британски медии. Поп звездата има връзка с Трауик от две години и неотдавна заяви, че иска да създаде дом с любимия си, който неотдавна напусна работата си като неин агент, за да могат да се съсредоточат изцяло върху връзката си.

През април представител на Спиърс отрече слуховете, че двамата са се сгодили, след като певицата се появи с диамантен пръстен, но британският таблоид "Сън" съобщава, че двамата влюбени се готвят да минат под венчило. Според изданието Трауик предложил на Бритни като й написал романтично стихотворение и напълнил дома им в Лос Анджелис със свещи и рози.

"Бритни много иска да създаде отново семейство и да има още деца. Но тя е традиционалистка и не иска да създава семейство с Джейсън, докато не се оженят. Сега е на седмото небе", разкрива близък до певицата източник. "Сън" допълва, че двамата планират малка сватба на Хаваите по-късно тази година.

Бритни вече има два брака зад гърба си. Тя изненада почитателите си, като се омъжи за приятеля си от детинство Джейсън Алекзандър през 2004 г. и анулира брака си само 55 часа по-късно. Същата година тя мина под венчило с Кивън Федърлайн и двамата се разведоха две години по-късно. От втория си брак Спиърс има двама сина.Добави коментар