Бременната Виктория

62
Бременната Виктория

Работа, работа, работа

Забавленията са си забавления, но работата трябва да се свърши. На този принцип живее и Виктория Бекъм.

Веднага след кралската сватба тя и съпругът й Дейвид са отлетели за Лос Анджелис – той за важен мач на LA Galaxy, а тя - за да продължи работата си по новата колекция.

Виктория е на 37 години и е бременна в седмия месец, но това изобщо не я спира да пътува с трансконтинентални полети, да носи обувки на умопомрачително висок ток и най-вече – да работи, посочва hotnews.bg.

На семейство Бекъм обаче им предстои едно по-дълго завръщане в любимата им Англия, когато наближи терминът на Виктория. Тя и съпругът й държат много всичките им деца да бъдат родени в Лондон.

Когато пристигнаха на Острова за сватбата на Уилям и Кейт, Виктория сподели в Туитър: „Колко е красив Лондон! Гордеем се, че сме британци!”

Очаква се последното четвърто дете на двойката, за всеобща радост, да е момиченце. За момента не се разкриват повече подробности, като Пош държи дори и коремът й да не се вижда, като за целта упорито го крие от папараците с широки дрехи и големи дамски чанти, които да скрият напълно седеммесечната й бременност.Добави коментар