Бременната Теа Минкова качи снимка от фитнеса (снимка)

319
Бременната Теа Минкова качи снимка от фитнеса (снимка)

2019 година със сигурност е годината на звездните бебета и звездните раздели

2019 година със сигурност е годината на звездните бебета и звездните раздели. Но сега ще си говорим за прекрасните родни знаменитости и техните наследници. Наскоро стана ясно, че Наум Шопов, любимият ни лекар сред актьорите, и неговата половинка Теа съвсем скоро ще станат родители.

Щастливата новина двамата обявиха във влог от морето, като тогава мнозина първо се зачудиха къде ѝ е коремчето на Теа, а впоследствие разкритикуваха избора ѝ да тренира по време на бременността, посочва Дарик радио. Е, вече имаме снимка на прекрасната бременна Теа и тя, за ужас на хейтърите, е от фитнес залата:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Тук не можем да не отбележим усмивката на Наум, която не слиза от лицето му в последно време. От коментарите под снимката става ясно, че Теа е бременна в пети месец, но все още бебчето не разкрива своя пол и не се знае какво ще бъде то.

Под други снимки Теа признава, че избягва басейни и морета и къпането в тях заради опасността от инфекции. В свой влог Теа показва, че е качила около 3 килограма до момента.

Иначе Наум и Теа в момента са се посветили на обзавеждането на своя дом

Добави коментар