Бременната Наталия Кобилкина събра 500 гости на рожден ден (снимки)

1444
Бременната Наталия Кобилкина събра 500 гости на рожден ден (снимки)

Тя гордо показа закръгленото си коремче в яркочервена официална рокля

Близо 500 гости събра сексоложката Наталия Кобилкина за рождения си ден. Въпреки че бременността й напредва, тя не се лишава от светските удоволствия, дори гордо показа закръгленото си коремче в яркочервена официална рокля. На празника й се появиха гости и нейни ученици от цял свят – Англия, Швейцария, Германия.

Специално от Русия дойде една от най-добрите психотерапевтки от школата на Лариса Ренар – Анна Нуржан. Тя проведе семинар у нас през уикенда и беше определила датите за него така, че да може да присъства на рождения ден на своята приятелка и колежка. Кобилкина признава, че е успяла да забременее именно благодарение на помощта на Нуржан.Разбира се Наталия вдигна първата наздравица със съпруга си Такис.

Терминът на Кобилкина е на 1 март, но тя не спира да работи и продължава да обучава в интернет. Тя прави „маратони“ във Вайбър на различни теми и така достига до ученици до цял свят.


Навръх Коледа стартира маратонът й за любов, а на 1 януари – маратонът за пари. „Аз съм твърде дейна натура и не мога да почивам. Чувствам се пълноценна, когато върша много неща едновременно. Пожелавам си да се справям така успешно и когато бебето се появи“, сподели Кобилкина с гостите си.Добави коментар