Бременната Миранда Кер с постоянно главоболие

247
Бременната Миранда Кер с постоянно главоболие

4-годишната австралийка, която има и 6-годишен син от предишния си брак с актьора Орландо Блум, разкри още, че и малкият Флин-Кристофър очаква с нетърпение да си има по-малко братче или сестриче

Бременният в момента супермодел Миранда Кер сподели, че е "ужасно развълнувана" да увеличи семейството си с Еван Шпигел. 34-годишната австралийка, която има и 6-годишен син от предишния си брак с актьора Орландо Блум, разкри още, че и малкият Флин-Кристофър очаква с нетърпение да си има по-малко братче или сестриче.

В интервюто си за "Ю Ес Уикли" Миранда обаче призна, че въпреки вълненията, тази бременност се очертава да е доста по-тежка за нея. "Имам постоянно главоболие заради хормоните, каквото никога не съм имала с Флин. Докторът ми обясни, че обикновено при втората бременност хормоните ти те удрят по-силно отпреди", разказа красавицата.

БГНЕС припомня, че миналият месец бившият ангел на "Виктория сикрет" Миранда Кер и създателят на "Снапчат" Еван Шпигел обявиха, че очакват първото си дете заедно. Новината бе съобщена само 6 месеца, след като двамата сключиха брак на скромна, но свръх луксозна церемония в дома си в Лос Анджелис.

Преди това двамата излизаха в продължение на 2 години, през които обаче и двамата се въздържаха от секс. "Не още. Не и преди да се оженим. Партньорът ми е много традиционен, така че...не можем да... Имам предвид, че изчакваме", коментира красавицата плановете си да има деца от Шпигел преди сключването на брак с него.

Добави коментар