Бременната Диана Любенова

70
Бременната Диана Любенова

Обича да похапва сладко

Магазините за малки вкусотии са любимото място за шопинг на актрисата Диана Любенова. Всеки ден хората я засичат да ходи в близкия супермаркет и да попълва захарните запаси на дома си. За нейно щастие, приятелят й Лес я придружава и помага в носенето на покупките, пише hotnews.bg.

Откакто забременя, любимката на публиката не се свени да яде сладко до насита. Сега вече се грижи за двама, но няма основание да се притеснява за фигурата си. Нейният метаболизъм винаги е бил впечатляващ и нищо не си е проличало да се залепи по талията и бедрата на красавицата.

Тя се хвали, че е извадила късмет с мъжа до себе си. Бащата на детето Лес е много грижовен и внимателен, дори когато актрисата не е в деликатното положение. Диана винаги може да разчита, че той ще й помогне с покупките или с пренасянето на даден багаж.

Впечатляваща е степента, до която бащата се съобразява да не пуши в нейно присъствие у дома. Отдадеността на неговата любима си личи от начина, по който той запалва с невиждано удоволствие цигарата на места, където няма да навреди на Диана.

Звездата от “Забранена любов” обича да пазарува и бижута, но не е известно дали получава същото разбиране и подкрепа в тази насока.Добави коментар