Бранджелина живее в крепост

109
Бранджелина живее в крепост

В Малта

Брад Пит и Анджелина Джоли наемат крепост, която някога е била използвана за защита от пиратски атаки. Двойката и техните деца - Мадокс, на 9 години, Пакс, на 7, Захара, на 6, Шайло, на 5, и 2-годишните близнаци Нокс и Вивиан, временно живеят в Малта, докато актьорът снима новия си зомби филм World War Z.

Според MaltaToday.com семейството ще остане до края на снимките в "непретенциозната крепост от 18 век" Guarena Palace, която се намира в Кренди, малко село в северозападната част на страната, съобщи Дарик радио.

Крепостта Guarena Palace е кръстена на De Guarena, рицар от ордена Свети Джон. Той получил земята през 1750 година и построил крепостта, за да се защитава от арабските нашественици и пирати, които често атакували Малта.

Очаква се снимките на World War Z, който е по романа на Макс Брукс и е продуциран от Брад, да започнат през юли. Във филма 47-годишният актьор играе ролята на агент, който обикаля света и разпитва хора, пострадали при глобална зомби атака, която се е случила 10 години по-рано. Действието на филма се развива в Израел.Добави коментар