Брад на уроци по готвене

9985
Брад на уроци по готвене

Преподава му най-известният британски готвач

Холивудският актьор Брад Пит е решил сериозно да придобие готварски умения и ще взима уроци от най-популярния британски готвач Джейми Оливър.

Готвачът редовно посещава дома на актьора, където той се учи да готви вкусна и здравословна храна. За да изненада близките си и най-вече децата си, Пит се учи да прави и вкусни сандвичи и пици, но по специални рецепти.

Съпругата на Пит Анджелина десетки пъти е признавала, че не умее да се вихри в кухнята и за това двойката предпочита да се храни по заведения и ресторанти. Източник, близък до светската двойка, разкри, че Анджелина може най-много да сложи мляко в корнфлейкса на децата.

Секссимволът на Холивуд не знае как се борави с микровълнова, фурна и други кухненски уреди. Брад е вегетарианец, докато Анджелина си пада по различни видове месо, включително по-екзотичното. Актрисата е похапвала дори насекоми, припомня БГНЕС.

Затова двамата често спорят какво трябва да ядат децата им. Според Пит новите готварски уроци ще му помогнат да поеме контрола в кухнята.Добави коментар