Божинов на раждането на Николета

131
Божинов на раждането на Николета

Щял да подкрепи жена си във всичко

Бащата на футболиста Валери Божинов– Емил Божинов, е потвърдил, че синът му ще присъства на раждането на детето си.

Той ще поддържа жена си Николета в най-трудния за нея момент. Вероятно моделката се страхува от болките при естественото раждане и затова е предпочела секцио. Раждането няма да бъде в Италия, а в столична частна клиника. Специален екип ще бди над Николета по време на родилния процес.

Емил Божинов издаде още, че синът му Валери изобщо не се страхувал да присъства на процедурата, а не като повечето мъже да припадат от ужас при гледката. „Валери ще бъде неизменно до жена си. Няма търпение бебето да се появи на бял свят”, твърди бащата на футболиста, който също е радостен да стане за пореден път дядо.

Емил уточнява, че драмите с делата, които водят Валери и Алисия в момента, са останали на заден план. Певицата претендира за месечна издръжка на сина им в размер на 10 хиляди евро, а футболистът иска да може по-често да вижда сина си, припомня hotnews.bg.

Миналата седмица адвокатката на Алисия Радост Караиванова заяви, че 4-годишният син на Божинов и Алисия дори не подозира, че ще има сестричка. Не на такова мнение обаче е Николета, която споделила пред свои близки, че това е грозна лъжа.

Стани наш почитател във ФейсбукДобави коментар