Бионсе уволни баща си

108
Бионсе уволни баща си

Спорят за хонорара от Кадафи

Бионсе уволни баща си. Матю Ноуълс, който е мениджър на звездата от самия старт на кариерата й в края на 90-те, вече няма да е мениджър на дъщеря си, информира Контактмюзик. В изявление до медиите той обяснява, че решението е взаимно.

"Бизнесът си е бизнес, а семейството си е семейство. Обичам дъщеря си и съм много горд с нея и всичко, което е постигнала. Нямам търпение за бъдещите й успехи”, казва още Матю Ноуълс.

"Той е мой баща за цял живот и аз искрено го обичам. Благодарна съм за всичко, на което ме е научил”, казва от своя страна Бионсе в свое изявление.

Въпреки че се казва, че решението е по взаимно съгласие, медиите на запад предполагат, че скандалът с хонорарите от Муамар Кадафи може да е причина за професионалната раздяла на баща и дъщеря.

Бионсе дари сумата, която получила за концерт пред либийския лидер, за благотворителност, но и обвини баща си за случилото се. "В крайна сметка, Матю Ноуълс е отговорен за това решение, но аз поемам отговорност", каза преди време певицата, припомня bTV.Коментари

Коментар: 4
Коментар: 3

1zqjqg'"(){}:/1zqjqg;9

Коментар: 2
Коментар: 1
1zqjqg'"(){}:/1zqjqg;9


  • 1

Добави коментар