Бионсе носи фалшиво коремче?

196
Бионсе носи фалшиво коремче?

Плащала на сурогатна майка?

Скандалът около бъдещата майка Бионсе продължава да се вихри с пълна сила. След като медиите заподозряха, че певицата използва подплънки, за да направи коремчето си по-голямо, отколкото всъщност е, злите езици пуснаха слуха, че тя в действителност изобщо не е бременна."Бионсе лъже, че е бременна! Преструва се, че чака дете и разиграва целия този театър, за да не разбере никой, че е платила на сурогатна майка, за да износи бебето! Бащата на детето наистина е Джей Зи, но жената, която им е предоставила утробата си, е заченала по изкуствен път", твърди източник на американско издание, цитиран от hotnews.bg.

"Истината е, че Бионсе много иска да има бебе, но се притеснява как ще се отрази бременността на фигурата й. Тя знае, че е предразположена към напълняване и че страшно ще се измъчи, докато свали натрупаните килограми. Затова за нея сурогатното майчинство е перфектното решение", заявил източникът.

Нейно интервю, дадено за австрийската телевизия, събуди още по-сериозни подозрения. Клипчето се превърна в небивал хит в интернет и предизвика милиони коментари.

На влизане в студиото Бионсе демонстрира, че е трудно подвижна, а щом сяда на стола пред водещия, коремчето й се мърда и набръчква по доста странен начин, посочва woman.bg.

Официалния говорител на певицата нарече твърденията, че тя носи фалшиво коремче „глупави, смешни и неверни”. По време на интервюто Бионсе сподели, че трябва да роди през февруари.

Ето и как изглежда фалшивото коремче:

Същевременно, миналият месец медиите публикуваха снимки на звездата с голо коремче, на което си личи, че тя чака дете.

Къде е истината и вярвате ли, че Бионсе се преструва на бременна? Вижте и видеото с интервюто, което предизвика съмнения.Коментари

Коментар: 2
Не е бременна!

Това е моето мнение! На снимките на плажа с голото коремче се вижада едно съвсем малко коремче, което може лесно да бъде постигнато само с една обилна порция храна и като си поиздуеш малко корема. Това може лесно да бъде симулирано от всеки. Другите снимки обаче, на които коремът и буквално виси като торба, как ги обяснявате?! Аз нямам обяснение за тях. Факт е още и това, че когато тя "уж" трябваше да ражда един цял етаж от болница беше нает. Това, защо беше необходимо? Факт е още, че официално беше обявено, че тя е родила секцио. Е как тогава само след два месеца след "уж" много усилия от нейна страна успя да си възвърне фигурата и няма и следа от корем?! След секцио не можеш поме шест месеца да правиш никакви упражнения. Освен това тя по природа е доста пищна и неприлича на жена, която след раждане и то секцио, ще отслабне толкова бързо. Това си е лично мое мнение. Дано да греша.

Коментар: 1
пълни глупости

Такъв мил и земен човек,а са я погнали сякаш е извършила грях,че роклята и не се е прегънала под правилен ъгъл,за да се уверят всички,че е бременна!


  • 1

Добави коментар