Бионсе на кокили

122
Бионсе на кокили

Наистина ли?

Световноизвестната певица Бионсе далеч не е единствената, която робува на модата, но дори и бременна, изпълнителката не се отказва от високите обувки.

Както е известно, звездата очаква първото си бебе и вече е в шестия месец на бременността си. Но дори и заради здравето на детето не слиза от модните си обувки. Фотографи успяха да снимат певицата на летище в Ню Йорк, обута в ботуши с високи токове и платформи.

Облечена в прилепнали черни панталони и свободно яке, Бионсе изглеждаше изключително стилно. Но предвид особеното положение на звездата, изборът й на обувки изглежда доста неуместен. Нежеланието на певицата да се откаже от високите и неудобни обувки определено е необяснимо на фона на тежката бременност, която кара, пише hotnews.bg.Изпълнителката дори се обърна към диетолози, за да й изготвят специален диетичен режим и ежедневно се подлага на масажи за болките в гърба. Но при цялата си грижовност към здравето си и това на бъдещото бебе, Бионсе все така не желае да се откаже от неудобните кокили, които не спират да я измъчват.

Припомняме ви, че това не е първият случай на бременна звезда, която не иска да се раздели с високите си обувки. Виктория Бекъм страдаше от ядски болки в кръста по време и след бременността, и въпреки че беше посъветвана от лекарите да остави токчетата, тя не го направи.Добави коментар