Бикини зареждат смартфона

27
Бикини зареждат смартфона

Бански за 200$ правят ток на плажа

Творението на дизайнера Андрю Шнайдер съчетава полезното с приятното. Solar Bikini са точно това, от което има нужда всеки плажуващ. Банският костюм на външен вид не се отличава съществено от традиционните модели, но има една важна отлика - цялата му повърхност е покрита с множество слънчеви панели.

Благодарение на това, докато събирате тен, всъщност събирате и слънчева енергия, която после може да използвате за зареждането на различни портативни устройства. Те се свързват с банския костюм посредством USB порт. Която и блондинка да облече банския, не трябва да се притеснява, че той ще наруши перфектността на изгледа й, както и от евентуални неудобства - панелите представляват всъщност тънки фотоволтаични ленти, които могат да изработват ток с мощност 5 вата, което е напълно достатъчно да зареди повечето съвременни джаджи.

Освен това бикините са направени така, че в тях спокойно може не само да се събира тен, но и да се усети благодатната прохлада на морските вълни. Единственото, с което трябва да се съобрази носещият костюма, е необходимостта материята да изсъхне напълно, преди да се включи външното устройство за зареждане към банския.

Стойността на тази иновация е 200 долара. Засега Шнайдер не планира масово производство на своето творение - всеки костюм се изработва ръчно, за което отиват средно осем часа труд. Но е възможно в бъдеще подобни необикновени бански костюми да влязат в производство, особено ако към тях има интерес. Тогава към моделите за дами може да се добавят и такива за плажни юпита.Добави коментар