Бельо премахва целулита

90
Бельо премахва целулита

Стопява и мазнини

Италианската фирма MyShapes разработи нов тип бельо "Емана", което премахва целулита и стопява мазнини чрез ускоряване на микроциркулацията под кожата.

Ефектът на "Емана" се постига с помощта на модерна технология с наноматериали, изградени на основата на кристали. Така се създава уникална материя с биоактивни съставки, топяща мазнините и намаляваща целулита, съобщи bTV.

За производството се използват специални машини, които създават бельо с възможност да усвоява човешката топлина, като усилва циркулацията. Технологията действа чрез намаляване на токсините и естествено намаляване на несъвършенствата по кожата. Препоръчва се да носите бельото по време на тренировка, за да подобрите метаболизма си.

"Нов стайлинг, който променя тялото ти", уверяват от компанията. Препоръчително е да носите бельото по шест часа на ден в продължение на 30 дни, за да постигнете ефект. В периода на тестване на продукта 50 жени са носели "Емана" 60 дни и са стопили средно 11% от мазнините по тялото си.Добави коментар