Бекъмови с имот в Банско?

65
Бекъмови с имот в Банско?

Ще карат ли ски децата им всяка зима у нас?

Дейвид Бекъм може да се окаже горд собственик на имот в Банско. Сензационната новина изтече вчера, след като в. Сънди Мирър информира, че 36-годишният легендарен халф на американския ЛА Галакси си търси къщи в Европа и в частност и на Балканите.

Според изданието, Бекъм, чиято забележителна кариера мина още в Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Милан, първо ще си купи имение във френската столица Париж. Съпругът на Виктория Бекъм, който се превърна в първата метросексуална футболна икона, е пред договор с местния Пари Сен Жермен.

Според Сънди Мирър, певицата щяла да посети Париж през следващите седмици, за да огледа апартаменти и къщи в най-луксозните квартали. Освен това Виктория, която вече се изявява и като модната дизайнерка, ще бъде и в англоговорящите училища, където ще провери условията за синовете си Бруклин, Ромео и Крус.Колкото до информацията за бъдещата придобивка на Бекъмови в Банско, спекулациите на британските медии са свързани с това, че градчето под връх Тодорка представлява миниатюрна колония на кралица Елизабет II, съобщава hotnews.bg

Зимен курорт №1 у нас привлича англичаните с извънредно атрактивни цени на недвижимите имоти, които са далеч по-изгодни от тези в други подобни места в континентална Европа. Банско е на първо място в последната класация на мечтаните дестинации на туристическата институция отвъд Ламанша - Пост Офис.

Името на зимната столица на Балканите е актуална на Острова от вчера и по една друга причина, която също е свързана с имоти.Добави коментар