Бебето на Ким и Кание ще се роди през януари

100
Бебето на Ким и Кание ще се роди през януари

Новото попълнение в семейство Уест най-вероятно ще е момиченце

Третото бебе на Ким Кардашиян и Кание Уест, заченато благодарение на сурогатна майка, ще се роди през януари идната година, потвърдиха близки до звездната двойка. "Цялото семейство е изключително щастливо. Ким проучваше въпроса за сурогатството в продължение на месеци, докато накрая не откри и перфектната кандидатка за целта", сподели източник пред сп. "Пийпъл".

По-късно таблоидът "Ти Ем Зи" разкри пък, че новото попълнение в семейство Уест най-вероятно ще е момиченце. То ще бъде второто момиченце за щастливите родители след дъщеря им Норт, която в момента е на 4 годинки. БГНЕС припомня, че през юни реалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест сключиха сделка с около 20-годишна сурогатна майка за колосалните 113 000 долара, за да износи третото им дете. Таблоидният сайт "Ти Ем Зи" дори издаде, че ако тя роди здрави близнаци, ще се облажи с допълнителни 5 бона.

Срещу съблазнителния чек обаче сурогатната майка ще трябва да се съобрази с не едно или две ограничения. Според клаузите в договора между нея и звездната двойка, тя ще бъде лишена от всякаква сексуална дейност преди раждането, както и три седмици след ембрионалното имплантиране. Освен това след оплождането ще й бъде е забранено да се къпе във вана с топла вода и да посещава сауни. Няма да може да си боядисва косата, да яде сурова риба и ще има право на една-единствена напитка с кофеин за целия ден.

За желанието си да дари съпруга си с трето дете чрез сурогатна майка Кардашиян говори отдавна в риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians. Причината е, че малко преди раждането на второто си дете Сейнт звездата беше предупредена от докторите, че страда от плацента акрета и че следващата й бременност може да е фатална както за плода й, така и за самата нея.

Добави коментар