Бебето на Деси Добрева

187
Бебето на Деси Добрева

Три месеца след раждането певицата е слаба и щастлива

Три месеца след като роди, Деси Добрева вече е отслабнала и дори облича старите си дрехи. Тайната е в плуването. До миналата седмица, преди синоптиците да обявят код червено във Варна, тя ходи най-редовно на плаж, съобщи hotnews.bg.

Още в началото на лятото, заедно със съпруга си Мартин, се преместиха да живеят там, където в грижите за малката Алина много й помагат нейните родители. В семейството има желязна организация.

Докато Деси плува в морето, баща й разхожда бебето по пясъка. После той плува, а тя занимава дъщеря си. “В началото на октомври не беше студено. Преди бурята температурата на водата достигаше 20 градуса. Така калявам и бебето”, обяснява певицата. То никога не е с излишни блузи и елеци, все е леко облечено.Алина много слуша майка си и изобщо не плаче. Щом Деси запее “Лека нощ, деца”, тя знае, че веднага трябва да заспи.

“Още докато бях бременна, постоянно си танaниках детската песен. И сега, като я чуе, си затваря очичките”, разказва певицата. Започва да се усмихва и гука веднага, като разпознае парче на Тото Кутуньо, Адриано Челентано или Уитни Хюстън, но ако е в изпълнение на мама.

Скоро певицата няма да пее само пред Алина, защото започва работа. Има запланувани участия около Коледа и Нова година. Решава, че пак ще излезе на сцената, след като вече 7 месеца се бори с НАП.

Според институцията, Деси няма право на майчински, защото е изгубен важен документ, въпреки че тя редовно си плаща осигуровките.

Последвайте ни и във Фейсбук.Добави коментар