Бебе Саркози извън медиите

44
Бебе Саркози извън медиите

Карла ще крие детето от папараците на всяка цена

Френската президентша Карла Бруни заяви, че ще държи далеч от общественото внимание бебето, което очакват с Никола Саркози, и няма да позволи показ на негови снимки.

Очакващата да роди тази есен Бруни заяви още, че не знае момче или момиче ще бъде детето, но главната й цел е да го предпази от публичната шумотевица. "Вие имате дете, не за да го показвате като в галерия. Разбирам медийния интерес, но при децата той е недопустим. Ще направя всичко, за да защитя това дете и ще бъда абсолютно непреклонна. Няма никога да покажа снимка на това дете, никога няма и да го покажа", заяви 43-годишната Карла Бруни в интервю за TF1.

Тя сподели, че си е взела урок от случая, когато позволи на папараците да снимат сина й от предишна връзка, качен върху раменете на Никола Саркози по време на пътуването им до Египет, преди двамата да сключат брак.Откровенията й са направени в момент, когато рейтингът на съпруга е паднал ниско в навечерието на предизборната кампания за президентските избори. Очаква се той да обяви кандидатурата си официално в началото на ноември, малко след срещата на върха на Г-20 в Кан. Това, впрочем, е времето, когато Бруни трябва да роди.

В интервюто тя не хвърли светлина дали Саркози ще се кандидатира за втори 5-годишен мандат, но подчерта, че се надява той да бъде край нея при раждането на първото им дете. Саркози е първият й брак, докато тя е неговата трета съпруга, припомня БГНЕС.Добави коментар