Бебе Бекъм ще е Санта?

72
Бебе Бекъм ще е Санта?

Вдъхновено от предградието на Лос Анджелис Санта Моника

Виктория Бекъм иска да кръсти дъщеря си Санта. Модната дизайнерка, която има трима сина, Бруклин (12 г.), Ромео (8 г.) и Круз (6 г.) от съпруга си, футболиста Дейвид Бекъм, обмисля какво име да даде на четвъртото си дете и била вдъхновена от предградието на Лос Анджелис Санта Моника.

"Пош мисли, че Санта Бекъм би било прекрасно име, тя иска нещо уникално. Дейвид предпочита традиционни имена, но вероятно ще се съгласи с нейния избор", съобщи близък до звездната двойка източник пред британския вестник "Сън", цитиран от БГНЕС.

Междувременно стана ясно, че 35-годишният футболист планира да създаде модна линия за бебета с рапъра Снуп Дог. "Много ми харесва работата с Бекъм по линията Babygro с бебешки дрехи и обувки. Тя ще бъде летяща. Прекрасно е, че те ще имат бебе", заяви скандалният изпълнител.

Той разкри още, че иска Дейвид да рапира в някой от следващите му албуми и винаги дава на футболиста демо на песните си, преди те да са окончателно завършени. "Той ми е като брат. Ще му покажа как се рапира. Обичам футбола, както той обича хип хопа. Бекъм трябва да продължи да прави това, което прави, той е страхотен баща", смята Снуп.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3

1zqjac'"(){}:/1zqjac;9

Коментар: 2
1zqjac'"(){}:/1zqjac;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар