Бебе Бекъм се роди!

198
Бебе Бекъм се роди!

Момиченцето тежи 3.46 кг

Най-дълго чаканото бебе това лято се роди! Вчера сутринта, в 7.55 ч., в болница в Лос Анджелис, Виктория Бекъм роди първото си момиченце. И понеже през последната седмица спекулациите около раждането бяха хиляди, новината съобщи лично говорителят на двойката.

Според лекарите от болница "Сидър Синай", бебето е в отлично здраве. Малката принцеса тежи 3.46 кг. Звездното семейство, което вдигна сватба през 1999 г., има три момчета. Бруклин (11), Ромео (8) и Круз (5) са изключително щастливи, че вече си имат сестричка, допълва още говорителят на семейство Бекъм.Името на момиченцето, около което също имаше много спекулации, още не е известно. Из светските среди се шушукаше, че е възможно кръстници на бебе Бекъм да станат кралските особи Уилям и Кейт, които в момента се намират на обиколка в Щатите. Семейство Бекъм беше сред поканените на кралската сватба. Впоследствие обаче стана ясно, че тази роля е била поверена на близката приятелка на Виктория - Ева Лонгория.Бебе Бекъм ще бъде посрещнато в детска стая в кремаво бяло и светло розово, в старинен шик и с френски мебели. Малката ще расте в истински лукс, за който майка й похарчи няколко хиляди долара. А първите й дрешки, а най-вероятно и всички останали, ще бъдат дизайнерски тоалети.

Бременната Виктория продължи да работи до последните дни от бременността си. Първоначално тя не възнамеряваше да излиза в отпуск по майчинство, но впоследствие бившата спайска реши да кърми за първи път и най-вероятно ще бъде до дъщеричката си поне няколко месеца.

Само седмица преди да роди, напук на изказването на Виктория, че никога няма да се снима гола и бременна, съпругът й пусна нейна снимка във Фейсбук. Дейвид е направил снимката на жена си, докато тя се е препичала на слънце и не е гледала. Ясно се вижда голото й и голямо коремче.

Под снимката футболистът беше написал: „Took this pic of Victoria while she wasn't looking. She looks amazing, so close now to the baby being born” (Направих снимка на Виктория, докато тя не гледаше. Толкова близо до раждането на бебето, тя изглежда невероятно!)Коментари

Коментар: 1

честито, да им е жива и здрава


  • 1

Добави коментар