Бански за малък бюст

2420
Бански за малък бюст

Как да подчертаем гърдите си на плажа

Когато става дума за избор на бански костюм, критериите са много различни. Ако искате да си купите нов, трябва да се съобразите на първо място с формата на тялото си, съветват специалистите.

Гърдите са най-важното нещо, на което е хубаво да обърнете внимание при подготовката си за летния сезон и вашата визия на плажа. За това стилистите дадоха своите съвети за жени с малък бюст, които могат да изглеждат не по-малко изкусително на пясъка.

На първо място по важност е цветът. Когато сте с малки гърди, е добре да изберете по ярки цветове. Избягвайте сивото и черното, защото те визуално намаляват още повече гръдната ви обиколка.

Бански костюми за дами с малки гърди

Моделът тип сутиен красиво оформя природните ви дадености. Ако искате да подчертаете горната част на тялото си, спрете се на модел с подплънки или твърди чашки, съветва БГНЕС.

Третата тайна с впечатляващ ефект са апликациите. Банските костюми са много разнообразни, но производителите са създали специални модели за по-скромни бюстове. Някои дори имат 3D ефект, който визуално увеличава прелестите ви.Добави коментар