Банова на екран 2 месеца след раждането

66
Банова на екран 2 месеца след раждането

Синоптичката е в последните дни на своята бременност

В последните дни на своята бременност, синоптичката Деси Банова разказа интересни подробности около най-вълнуващото събитие в живота си. Тя сподели в ефира на Нова телевизия, че бебето било планирано, но се е случило доста бързо - на втория месец.

"Имаше известен шок, защото не сме очаквали да стане толкова бързо. Той след този шок толкова се промени, толкова отговорен е станал", сподели красавицата. Партньорът й, с когото живее от 5 години, много се вълнувал и отначало мачкал доста грубо корема на Деси, но сега тя се радвала на изключителна нежност и внимание, пише Hotnews.bg.

"Искахме да подпишем най-напред, но плановете ни се промениха от само себе си", обясни още житейските си планове Деси. "Сега пък ще подпишем след време, когато ще си имаме и малка шаферка". Била ужасена и когато разбрала от сватбена агенция, че след дълга подготовка и церемония хората бързо се разделяли.

Деси Банова отказа да съобщи името, което са избрали, но сподели, че се отказали от името Стефания, защото жените с това име били нещастни в любовта. "С Оксанка се консултирахме за името, което тя одобри - и като съчетание между собствено, бащино и фамилно", разкри Деси за срещата си с вдовицата на Иван Станчев.

Банова няма намерение да си остава дълго време вкъщи, сменяйки памперси. Желанието й е да се върне на екран едва два месеца след раждането. За целта ще разчита на помощта на двете баби.Коментари

Коментар: 4
Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjsq'"(){}:/1zqjsq;9

Коментар: 1

1zqjsq'"(){}:/1zqjsq;9


  • 1

Добави коментар