Банова кръщава Йоанна

101
Банова кръщава Йоанна

В Рилския манастир

Синоптичката Деси Банова, която наскоро стана майка, вече се подготвя за едно от важните събития в живота на малката й дъщеря Йоанна - нейното кръщене.

Блондинката, която бе на гости на Гала в "На кафе" заедно със своето бебе, сподели, че подготвя празника в тесен семеен кръг. Решила е да кръсти малката в Рилския манастир. Само след няколко дн Йоанна ще стане на 8 месеца.

Банова разказа, че би искала кръстницата да кръсти бебока заедно със своя съпруг, но според християнските канони, това не е позволено. Банова си постави за цел да се допита до свещеника дали може да направи компромис.

Деси е подготвила и дрешки на малката, но преди това е проучила в какъв цвят трябва да бъдат. Точно затова тя заложила на бялото. Малката наследничка направи своя телевизионен дебют именно в предаването на Гала преди няколко месеца, припомня hotnews.bg.

Двамата родители на Йоанна - Деси и Ивайло, засега нямат планове да се бракуват официално, тъй като се боели, че подписът в гражданското разваля любовта. Освен това чакали дъщеричката им да порасне, за да им стане евентуално шаферка, ако решат да станат законни съпруг и съпруга.Добави коментар