Анистън иска дете

31
Анистън иска дете

С или без съпруг актрисата иска да бъде майка

Актрисата Дженифър Анистън е стигнала до идеята, че вече й е време да стане майка. Тя е готова да си гледа сама детето, тъй като животът й е пълен с несполуки в любовта. 42-годишната актриса в момента има мъж до себе си, но заради горчивия си опит обмисляла и вариант да бъде самотна майка.

„Искам да имам задължително деца и това ще се случи. Готова съм да ги отгледам сама или да си осиновя. За мен е ок", споделила чаровницата пред сп. Look.

Анистън дълго страда след провала на брака си с Брад Пит, като след него опита с Винс Вон и Джон Майер. По характер Джен е домошар и не се стреми да е на всяка цена в обсега на прожекторите. Тя обича да си готви и да пазарува онлайн.

„Обожавам да си стоя у дома. Наслаждавам се на всяко ядене с приятели и игрите, в които заедно вземаме участие, като покер. Гледам също с желание шоуто на Опра, страхотна е. Не можете да ме видите в Туитър, това не е за мен. Предпочитам по-традиционните начини за общуване - като телефонни разговори или писма. Макар да не съм фен на интернета, следя аукционите там", споделила Джен.
 Добави коментар