Английската кралица спира ездата

100
Английската кралица спира ездата

Предстои й операция, но след сватбата на внука й принц Уилям

Английската кралица е принудена да се откаже от най- голямата си страст - конната езда. Лекарите окончателно забраниха на Елизабет Втора да практикува любимото си хоби.

Причината са хронични болки в коляното й. Конната езда десетилетия наред бе сред главните й увлечения и до неотдавна определяше ритъма и начина й на живот. На 84-годишна възраст кралицата обаче ще трябва да сложи край на спортната си кариера.

В най-скоро време тя трябва да се подложи на операция. На този етап обаче Елизабет Втора не може да се погрижи за своето здраве, тъй като е отдадена на приготовленията за предстоящата сватба на внука й принц Уилям.

Подготовката за най-очакваното събитие на годината върви по план. Вече се спряга и името на дизайнера, който ще изработи булчинската рокля.

По всичко личи, че това ще бъде Сара Бъртън от модната къща на Александър Маккуийн. Британската дизайнерка, която пое поста на творчески директор в престижната къща след самоубийството на Маккуийн миналата година, бе избрана от Мидълтън да й помогне да изработи собствен стил.

36-годишната Бъртън отрече да й е била дадена най-лелеяната поръчка в модата. Да не забравяме, обаче, че според традицията дизайнерите на сватбените рокли за кралски особи трябва да пазят тайна, припомня БНТ. Бъкингамският дворец отказа да отрече или да потвърди слуховете, заявявайки, че няма да разкрие самоличността на дизайнера до сватбата на 29 април.Коментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjmw'"(){}:/1zqjmw;9

Коментар: 2

1zqjmw'"(){}:/1zqjmw;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар