Анджелина изхвърли Брад

88
Анджелина изхвърли Брад

Заради афера с асистентката му

Най-горещите клюки около холивудския секссимвол Брад Пит гласят, че отношенията с асистентката му Лара Марсдън не били чисто професионални.

Очевидци твърдят, че на снимачната площадка на новия филм на актьора World War Z между двамата прехвърчали искри, а един от колегите им дори ги видял да се усамотяват в караваната на звездата, пише hotnews.bg."Анджелина много се притеснява от близостта на Брад и Лара, защото точно по този начин започна нейната собствена връзка с него, когато снимаха заедно "Мистър и мисис Смит.

Брад прекарва много време с Лара, дори и когато не е зает със снимките на новата си лента - тя се грижи за него и за това той да получава всичко, от което има нужда", заявил колега на актьора."Лара често влиза сама в караваната на Брад и няколко души веднъж са чули стонове и въздишки, докато тя е била вътре. Историята стигна до ушите на Анджелина и след жесток скандал тя изхвърли Брад от дома им.

Двамата продължават да демонстрират перфектни отношения, когато знаят, че някой може да ги снима, но истината е, че не само, че не живеят заедно от няколко дни, но дори и не си говорят", добавил човекът от обкръжението на звездната двойка.Добави коментар