Ана Курникова и Енрике Иглесиас крият щастлива новина?

391
Ана Курникова и Енрике Иглесиас крият щастлива новина?

Тенис звездата от близкото минало Ана Курникова е бременна?

Тенис звездата от близкото минало Ана Курникова е бременна? В последните дни тази новина упорито обикаля в клюкарските колонки на множество световни издания, посочва Darik News.

Официално потвърждение на щастливата вест все още няма, което обаче не е изненада, предвид факта, че двойката пазеше в тайна и появата на близнаците си през декември 2017 г.

Почитателите им научиха, че семейството им става по-голямо, едва след като красавицата роди близнаците Луси и Никълъс. След раждането Ана и Енрике представиха бебета и във времето често споделят с последователите си в социалните мрежи снимки и видеа с наследниците си.

Сега се посочва, че третото дете на двойката трябва да се появи през март. Списание Hola пусна папарашка снимка, на която се вижда, че Ана май наистина е бременна. Ако информациите се окажат верни двойката съвсем скоро ще гушка бебе.

Около Нова година тенис звездата и певецът не изневериха на себе си и зарадваха почитателите си с кадри на порасналите си близнаци. Те показаха как малчуганите се забавляват в градината на дома им в Маями, Флорида. Курникова публикува видеото в профила си в Instagram.

Добави коментар