Ан Хатауей стана майка за втори път

54
Ан Хатауей стана майка за втори път

След като изчезна за около месец от социалните мрежи, където преди това редовно споделяше етапите от бременността си, любимката на Холивуд Ан Хатауей явно е дала живот на второто си дете.

След като изчезна за около месец от социалните мрежи, където преди това редовно споделяше етапите от бременността си, любимката на Холивуд Ан Хатауей явно е дала живот на второто си дете. Тя беше заснета от папараци със семейството си и бебешко кошче, но така и не е потвърдила новината.

Последното публично появяване на Хатауей трябваше да бъде на 13 ноември на премиерата на филма ѝ Dark Waters, но то бе отложено. По-късно тя сподели серия от снимки в Инстаграм, с които изрази съжалението си, че е пропуснала събитието по "страхотна причина", без да дава допълнителни подробности, пише dir.bg.


След това на 15 ноември по случай 37-ия си рожден ден актрисата публикува селфи в много напреднала бременност. "Чувствам толкова много любов през тази рождествена седмица! Искам да благодаря на всички за цветята и книгите, и шоколадите, и картичките, и кристалите и всички невероятни блага. Най-много искам да благодаря на Бог, че ми даде най-прекрасния ден. Той бе толкова ценен", написа тогава Хатауей.

Звездата от "Дневниците на принцесата" организира бебешко парти през октомври в Ню Йорк, на което присъстваха и известни личности като Джесика Частейн. Тя обяви новината за бременността през юли. Двамата с бизнесмена Адам Шумлман се ожениха през септември 2002 г. в Калифорния, а първородният им син - Джонатан, дойде на бял свят през 2016 г.

Добави коментар