Алиша Силвърстоун стана майка

250
Алиша Силвърстоун стана майка

Малкият ще се казва Беър Блу

Актрисата Алиша Силвърстоун роди първото си дете, съобщи woman.bg Бебето се е родило в нощта на 5 срещу 6 май, а говорителят на Силвърстоун е потвърдил, че майката и новороденото са добре.

Това е първо отроче за Алиша и съпруга ѝ Кристофър Джареки, а името, на което са се спрели за малкото им момченце, е Беър Блу.

В чуждестранните медии се говори, че 34-годишната актриса е родила чрез метода на водното раждане в болница в Лос Анджелис. Майката и детето вече са се прибрали у дома.

Преди да забременее Алиша открито признаваше, че иска да има дете. Ролята ѝ на бременна в пиесата Time Stands Still, която се играе на Бродуей, пък съвсем я накарала да мечтае за бебе.

Преди време в интервюта актрисата каза: "Да нося костюм на бременна беше много забавно. Харесваше ми чувството да се преструвам на бременна с този голям корем. Искам да имам дете от много малка. Съдбата ми е да бъда майка."

Алиша Силвърстоун и Кристофър Джареки сключиха брак през месец юни 2005 г. в Калифорния. Двамата бяха гаджета в продължение на осем години.Коментари

Коментар: 1

abe tia ne mogfat li s normalni imena da si kru6tavat decata


  • 1

Добави коментар