Алекс Раева показа наедряло коремче (снимка)

437
Алекс Раева показа наедряло коремче (снимка)

Раева е във връзка с приятеля си от повече от година, след като съдбата ги събра на една от екзотичните й ваканции за гмуркане

За пръв път Алекс Раева сподели своя снимка, в която център е нейната напреднала бременност. Певицата публикува кадър, в който е облечена в спортен панталон и късо бюстие и повече от добре се вижда наедрялото й коремче.

В неформална обстановка, снимката показва как нейна приятелка – дизайнерката на бижута Зора Романова, рисува усмихнато момиченце върху корема й. Това спокойно може да се чете като намигване и за пола на дългоочакваната първа рожба на водещата на X Factor.

Веселият кадър е придружен от текст: „Ще бъде детска планета“ и хаштагове #soon#baby. Раева е във връзка с приятеля си от повече от година, след като съдбата ги събра на една от екзотичните й ваканции за гмуркане,, посочва вестник Монитор.

До момента обаче тя не е разказала и дума за любимия си, който видимо е по-възрастен от нея. За пръв път се появиха заедно на откриването на изложбата на Стилияна Узунова в галерия „Нирвана“ преди седмица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) onДобави коментар