Алба е лошото ченге

34
Алба е лошото ченге

Тя дисциплинира децата у дома

Джесика Алба разкрива, че тя е "дисциплинираната" в своето семейство, но хвали съпруга си Кеш Уорън, че е толкова добър баща.

Звездата от "Деца шпиони 4" разкрива пред сп. Parenting, че тя винаги играе лошото ченге, когато трябва да се прилагат някакви наказания у дома. Майката на тригодишната Онър и петмесечната Хейвън разказва, че понякога е по-строга, отколкото трябва.

"Може би съм по-строга, защото самата аз бях много палаво дете. Много често докарвах родителите ми до ярост, за да видя до колко може да ми се размине. Кеш, от друга страна, винаги е бил перфектното дете. Винаги е имал само шестици и е бил любимецът на всички. Може би точно, защото съм била непослушна и знам как да се справя с подобно поведение и знам как да се справя с деца, които понякога са като мен", казва Алба, цитирана от hotnews.bg.

"Когато Онър се опита да направи нещо, което не трябва, казвам на Кеш да я предупреди още от самото начало, че не може и трябва да внимава с изборите, които прави". 30-годишната звезда обаче е сигурна в своя избор на половинка. Тя среща съпруга си през 2004 г. на снимачната площадка на "Фантастичната четворка".

"Кеш е супер баща. Когато съм с Хейвън, той взима Онър в парка и й приготвя обяд. Гледат филми или рисуват заедно. В момента голямата ми дъщеря ми помага много, когато се грижи за бебето", разказва Джесика пред изданието.Добави коментар