Актуалните тенденции за 2018 в маникюра

1435
Актуалните тенденции за 2018 в маникюра

Простота, елегантност, минималистичност – с тези три думи най-лесно можем да опишем предстоящите актуални тенденции в маникюра за 2018 г.

Простота, елегантност, минималистичност – с тези три думи най-лесно можем да опишем предстоящите актуални тенденции в маникюра за 2018 г. За формите, цветовете и декорациите, които ще властват през новата 2018 г., ни разказва Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео, посочва на страницата си Дарик радио.

Формите

За радост на всички дами, които или не могат да пуснат дълги нокти, или просто не им е удобен този тип маникюр – през 2018 г. ще се радваме на все по-къси нокти, решени в най-различни цветове. Правилото тук е ноктите да са добре оформени, а цветовете да са възможно по-щури – от мишо сиво, през лилаво, синьо, та до черно.

Друга актуална за новата година форма е квадратният овал или иначе казано – квадратна форма на ноктите с много добре заоблени краища. Дължината е средна, а подобни нокътни плочки видяхме по ръцете на модели, дефилирали по модните подиуми за ревюта на Марк Джейкъбс и Филип Плейн.

И тази година ще изпъкват бадемовидните форми – те са толкова женствени, издължаващи пръстите и придаващи особена грация на ръката. Но ако искате модерен контраст – тази нежна форма комбинирайте с тъмен цвят, щура краска в зебра или металикови отблясъци.Цветове

През 2018 г. отново ще властват металиковите отблясъци върху ноктите, които напомнят на плътни метални плочки в златно, сребърно и бронз.
Когато парите свършат, а празниците - не. Освен това ще виждаме и много сиво по ръцете, но не в скучния си вариант, а с най-различни подтонове – лилав, зелен, син.

Разбира се, страстният червен цвят отново ще бъде актуален, като тук единствено трябва да спазваме следното правило – колкото по-топъл е месецът, толкова по-ярък трябва да бъде червеният цвят, а за хладните дни да заложим на по-меки и тъмни нотки на червеното, напомнящи на ароматно вино. И споменавайки класики – класическото черно отново е на гребена на вълната, както и любимият nude цвят.Декорации

Ако все пак си падате по декорациите, забравете за всички кичозни и помпозни заврънтулки и цветчета. Изчистени, минималистични дизайни с геометрични форми – линии, триъгълници, ще бъдат много актуални. Златистите елементи – като мраморен ефект, някоя закачлива звездичка, луничка или линия – също.

Интрересен тренд е и всички нокти да бъдат лакирани с прозрачен лак, а само един или два да бъдат ошарени в ярък цвят. И на последно място, но не и по важност – закачливите 3D елементи като семпли камъчета и перлички ще бъдат хит.

Добави коментар