Адел се вталява с пилатес

81
Адел се вталява с пилатес

След раздялата със съпруга си

Британската звезда Адел влиза във форма след раздялата със съпруга си. На снимка с групата Spice Girls преди концерта им на стадиона „Уембли“ тя изглежда с поне 6 кг по-слаба. Неин близък разкри, че това се дължи на популярната техника пилатес.

Съпругата на поп идола Роби Уилямс - актрисата Айда Фийлд, е завела Адел на първия й курс по пилатес. Този метод за засилване на мускулите и гъвкавостта е много популярен сред знаменитостите. Известно е, че Кралицата на попа Мадона и холивудската красавица Дженифър Анистън също поддържат перфектна фигура по този начин.

Припомняме, че за раздялата на Адел и бившият й Саймън Конъки стана ясно през април. Певицата съобщи за края на брака им чрез свои представители. В изявление на звездата се посочва, че въпреки краха на любовния й живот с Конъки, двамата ще си поделят грижите за сина им и ще останат любящи родители.

Двамата съпрузи помолиха медиите да зачетат правото им на личен живот и посочиха, че повече няма да коментират раздялата си публично, припомня вестник Монитор.

Добави коментар