Адел прави албум за майчинството

70
Адел прави албум за майчинството

Той ще бъде щастлив албум

Следващият албум на Адел ще бъде посветен на майчинството. Певицата роди момче от приятеля си Саймън Конеки в петък и вече планира да напише песни за него в третия си албум.

"Наистина искам сега да издам щастлив албум. Никога не съм била по-щастлива. Написала съм няколко неща и ще ги издам, когато съм готова", заявила Адел пред приятели, съобщава британският в. "Дейли Мирър".

Американският съдружник на певицата Дан Уилсън също потвърди новината за подготвяния нов албум. "Тя никога не е била по-щастлива. Адел се намира на добър етап, пише колкото се може повече песни", сподели той, цитиран от БГНЕС.

За разлика от предишния й албум "21", който беше съсредоточен върху болката й от провалена връзка, новите песни на Адел ще бъдат весели и тя няма да си взима почивка от музиката, както беше съобщено преди време.

"Адел работи в последните няколко месеца. Нейната музика се основава на идеята за това колко е щастлива със Саймън и промените, произтичащи от майчинството. Тя вече има няколко песни и хората ще бъдат изненадани от новото й звучене, то е невероятно", разкри запознат източник.Добави коментар