6 неща, с които жените привличат погледа на мъжете

69
6 неща, с които жените привличат погледа на мъжете

Те са заложени в подсъзнанието

Природата така е програмирала мъжете и жените, че да се привличат един друг по естествен начин. Има обаче 6 специфични неща, за които мъжете са нащрек.

И това са:

1. Правилни пропорции

Идеалната форма на тялото на жената се изразява така: талия и бедра в съотношение 7:10. Например обиколката на талията е 60 см, а на бедрата - 88 см.

2. Висок глас

Изследователи твърдят, че високият тон на гласа създава асоциации с юношеството и кара мъжете да си представят нежна девойка с женствена фигура.

Ако сте се чудели защо мъжете се ободряват, когато изкрещите от ужас в банята, защото сте видели паяк... това е обяснението.

3. Здрава коса

Пищната и блестяща коса е мечтата на мъжа... когато гледа жена. Тя е доказателство за здраве и гаранция, че може да забременее.

Виждате ли как ловко природата привлича мъжете към жените.... а последните полагат сериозни грижи, за да поддържат косата си в добър вид.

4. Усмивка

За усмивката обяснението не се крие във факта, че така изглеждате по-приветливи, оптимистично настроени и добра компания за съжителство.

На подсъзнателно ниво във всеки човек „лежи“ представата, че здравите и красиви зъби са признак за умения за оцеляване.

5. Минимум грим

Учените са установили, че мъжете предпочитат онези жени, които използват 40% по-малко грим. Естествената красота трябва да бъде леко подчертана, а не напълно заличена.

6. Червени дрехи

Със сигурност сте чували, червеното влияе на някои животни. Оказва се, че ефект се наблюдава и при хората.

Червеният цвят е ярък и привлича мъжките екземпляри.

Затова, дами, не се колебайте да се облечете в червено или да носите червен аксесоар.Добави коментар