5 задължителни неща в женския гардероб

363
5 задължителни неща в женския гардероб

Вземете малко неща, които ще ви пасват идеално

Стилистите разкриха петте най-важни неща в гардероба, които ще помогнат на всяка жена да изглежда стилно и да се чувства уверена.

Когато дойде време да обновите гардероба си, не трябва да изкупите всичко. По-важно е да вземете малко неща, но те перфектно да подчертават достойнствата не женската фигура.

Модните аксесоари

Модните аксесоари ще помогнат на всяка жена. Те са задължителни и не изискват големи разходи, докато в същото време идеално допълват модния ви стил. Ако видите най-обикновена тениска на ниска цена, не се колебайте да я вземете. С подходящ аксесоар и комбинирана с тесни джинси, можете да се превърнете в модна кралица.

Черна рокля, бяла риза, сако, дънки и черни панталони

Друг съвет на стилистите е независимо от стила на обличане, който имате, винаги трябва да притежавате поне една черна рокля, една бяла риза, сако, чифт дънки и модни черни панталони. Тези дрехи формират основите на стилния дамски гардероб.

Мултифункционална дреха

Всеки сезон има своя собствена тенденция. Не е необходимо да хвърляте солидна сума пари, за да си купите всяка новост на пазара. Достатъчно е да вземете мултифункционална дреха, която да пасва на останалите неща в гардероба ви, съветва БГНЕС.

Например, най-обикновен шал може да се комбинира като аксесоар към пролетната визия или акцент в зимното облекло. Прилагането на тези идеи ще помогне на жените да изглеждат стилно всеки сезон, казват модните стилисти.Добави коментар