5 продукта, които ни правят по-привлекателни

167
5 продукта, които ни правят по-привлекателни

Знаете ли как Клеопатра е спечелила любовта на Марк Антоний?

Многобройни са научните изследвания, които сочат, че употребата на конкретни храни прави човека по-сексуален и по-привлекателен.

Да разгледаме 5 от тях!

1. Ванилия

Този продукт ни прави по-привлекателния за срещуположния пол по 2 причини.

Първо, заради специфичния аромант, който е естествен афродизиак.

Второ, защото ароматът на ванилия подобрява настроението. Следователно ще бъдете по-оптимистично настроение, по-жизнени, по-открити, а оттук и по-привлекателни в очите на околните.

2. Чесън

Наистина ли? О, да!

Ароматът на чесън не провокира позитични усещания. Всъщност, мнозина избягват да го употребяват, ако след това им предстои интимна среща.

Въпреки това учени от Париж смятат, че чесънът значително повишава сексапилността на мъжете.

Според изследователите доказателство за това е свойството на чесъна да се бори с бактериите. Понижавайки количеството на бактериите в потта, чесънът отстранява неприятния аромат на тялото.

3. Канела

Съществува легенда, че Клеопатра е спечелила любовта на Марк Антоний именно благорадение на аромата на парфюм, ухаещ на канела.

Категорично афродизиак!

4. Целина

Следващата храна в списъка е целината. Тя притежава изразителен на пръв поглед аромат, който обаче мнозина определят като "зеленчукова виагра"€

Консумацията на целина повишава нивото на феромоните в потта, като прави човека по-привлекателен за противоположния пол.

Според професорите Джуди Гаман и Дамрк Андерсън, целите е продуктът на младостта. Те съветват младите мъже преди да излязат от дома си да направят 3 важни неща: да се изкъпят, да изядат малко свежа целина и да си почистят добре зъбите.

5. Чаша вино

Само една, не повече.

Поруменяването на бузите прави всеки човек по-привлекателен. На подсъзнателно ниво то се възприема положително, тъй като говори за добро здраве.Добави коментар