5 полезни подаръка за млади майки

293
5 полезни подаръка за млади майки

Да бъдеш млад родител не е лесно

Да бъдеш млад родител не е лесно. Но и да бъдеш приятел на млад родител си има своите предизвикателства - какво можеш да подариш на една майка, което всъщност да й бъде полезно? Освен доброволчеството да гледате бебето.

Вижте няколко полезни подаръка, на които тя ще се зарадва:

1. Пелени

Разбира се, това не е най-вълнуващият подарък, но всеки нов родител има нужда от памперси (въпреки че е добре да се уверите дали вашият приятел използва за еднократна употреба или перящи се).

2. Прясна, готова за консумация храна

Много родители ще нададат вик на искрено щастие, ако някой приятел се появи пред входната врата с прясна храна. Независимо дали става дума за домашни бисквити, пай или баница, всяко едно ще сгрее сърцето им.

3. Карта за салон за красота

Всяка млада майка заслужава да се почувства глезена и специална. Затова й подарете карта за фризьор, маникюр или масаж. Така ще има повод да се откъсне за малко от ежедневието.

4. Комплект за домашно спа

Или пък може да й дадете повод да направи домашен спа релакс с комплект козметика.

5. Мини еспресо машина

От какво има нужда всяка една майка? От ободряваща глътка кафе! Зарадвайте я с малка кафемашина, която ще й напомня за вас всяка сутрин.

6. Карта за спорт/ фитнес

Растящото новородено е най-малко стресиращо. Помогнете на своя приятел и млад родител да разпусне с няколко часа тае бо, спининг или кросфит.Добави коментар