3 месеца отслабваме

96
3 месеца отслабваме

След преяждането по празниците

След голямото коледно и новогодишно преяждане са нужди около три месеца, за да си възвърнете обратно фигурата, изчислиха диетолози.

Коледният обяд и новогодишната вечеря са доста питателни и калорични, което може да се отрази на добрата фигура. Най-големи последствия обикновено се забелязват около талията и бедрата.

Ново проучван показва, че излишните килограми, натрупани по празниците се свалят чак напролет. Около Коледа диетолозите изчислиха, че жените превишават с около 115% препоръчителния калориен прием, а мъжете с 92%, съобщи БГНЕС.¾ от анкетираните признават, че ядат твърде много по празниците, въпреки че осъзнават, че преяждането влияе не само на външния вид, но и на храносмилателната система, като цяло.

За да избегнете лошите последици, хапвайте бавно и до колкото е възможно - умерено. Диетата след празничните дни трябва да бъде лека и балансирана.

Никога не се подлагайте на гладна диета след Коледа, защото това няма да доведе до нищо хубаво, предупреждават специалистите.Добави коментар