11 типа майки, които ще срещнете във фитнес клуба

158
11 типа майки, които ще срещнете във фитнес клуба

Вие към кой тип се причислявате?

След раждането почти всяка една жена се замисля, дали не е добра идея да започне редовно да тренира, за да свали по-бързо качените през бременността килограми и като цяло да стегне тялото си.

Затова тя се отправя в близкия фитнес клуб.

Отивайте там самите вие може да разпознаете няколко типа майки:

1.      Въодушевената

Тя е толкова развълнувана, че е заобиколена от зрели хора, че е готова да идва всеки ден и дори да участва в онлайн тренировки.

2.      Майката, която е в залата, защото детегледаката е у дома

Този тип майки търсят как да запълнят времето си, докато детегледачката е при детето. Толкова е удобно, а и на разумна цена. Тя обикаля покрай уредите във фитнеса, но си личи, че е просто за запълване на времето без деца.

3.      Клюкарката

Фитнес клубът за нея е час за социално общуване и начин да навакса пропуснатите новини в разговор с приятелки. Може да тренира, но всъщност истинската причина да е тук са клюките.

4.      Разговорливата

В дома й буквално няма тишина. Детето или реве, или изисква вниманието й, а това й пречи да.... разговаря по телефона с майка си, най-добрите си приятелки, педиатъра и т.н. Когато отидеш във фитнеса, ще забележиш, че тя не маха телефона от ухото си.

5.      Наваксващата

Тази майка току-що е получила разрешение от доктора си да започне да тренира, както обикновено. Затова тя е въодушевена и се опитва да навакса на всеки уред.

6.      Нуждаещата се от безжичен интернет

Можете да срещнете този тип майки навсякъде. В кафенето, в ресторанта на ъгъла, във фитнеса и т.н. Тя не следи екрана на телефона си, понеже чака да й звънне таткото и да й каже да се прибере. По-скоро използва възможността да гледа любимо шоу или видео клипче.

7.      Търсещата спокойствие

Казала е на семейството си, че отива да тренира. Няма нужда да обяснява защо, но истинската причина, която премълчава пред близките, е, че има нужда от тишина.

8.      Голата

Виждали сте и други примери за такъв тип фитнес субекти. Тази майка се разхожда из съблекалнята... гола. Тя не се вълнува от другия свят. Тя е доволна от перфектно запазеното тяло през бременността. Няма и една стрия! Да не говорим за излишен килограм!

9.      Модният експерт

Нямате идея как се справя, но тя изглежда удивително. Дори потна, визията й е потресаващо привлекателна. Знае как да се държи, знае как и да се облича.

10.   Перфекционистката

Тя ще ви накара да си преместите обувките в другия край на съблекалнята. Ще използва мокри кърпички и дезинфектант, за да отвори шкафчето си. Тя се стреми да елиминира всеки рист от пренасяне на бактерии в дома си и затова е заобиколена от стерилна среда, или поне си мисли така.

11.   Отбиващата се

Тя не се вълнува от фитнес. Обаче знае, че приятелките й са вътре и ги чака да излязат, за да си поговорят.Добави коментар