Звездите, които се лекуват с хомеопатия 4

238
Звездите, които се лекуват с хомеопатия 4

Любителки на този тип лечение са Ким Катрал и Моника Белучи

Вече ви показахме някои от звездите, които се доверяват на хомеопатията. Вижте още от тях и техните разкази, свързани с този тип лечение.

Актрисата Моника БелучиИталианската актриса и модел Моника Белучи разчита на природната медицина за поддържането на красотата си и твърди, че, когато навлезе в менопаузата, първо ще използва хомеопатията преди да опита хормоналната терапия.

„Менопауза? Психически съм подготвена и не се страхувам!”, споделя 47-годишната знаменитост пред италианското издание на Vanity Fair.

Тя добавя и че не се страхува от процеса на стареене и би предпочела да се състари грациозно, вместо да прибегне към козметичната хирургия. „По-добре бръчки отколкото пластмасово лице”.

Актрисата Ким КатралКим Катрал, най-известна с ролята си на Саманта в хитовия сериал „Сексът и градът”, за първи път се срещнала с хомеопатията, когато живеела във Франкфурт през 80-те, посочва zdrave.bg.

Любимото й хомеопатично лекарство е арниката, но е голяма фенка и на Осцилококцинума, който помага при настинка и грип. „Арниката! Обичам я! Използвам я постоянно, защото се контузвам лесно”, споделя актрисата пред Los Angeles Daily News.

Интересното е, че героинята й Саманта също е привърженик на хомеопатията. В пълнометражния филм „Сексът и градът 2” тя се разхожда с чантичка, пълна с хомеопатични хапчета и кремове - за да се справи с горещите вълни и отслабналото либидо.Добави коментар