Звезди, които се лекуват с хомеопатия 2

85
Звезди, които се лекуват с хомеопатия 2

Този тип лечение набира сила

В първата част на материала ви показахме три звезди, привърженици на хомеопатията. Продължаваме с Памела Андерсън и Пол Макартни:

Актрисата Памела АндерсънМодел и актриса, Памела Андерсън, най-известна с ролята си в хитовия сериал през 90-те „Спасители на плажа”, се заразила с хепатит С през 2002 г. Тя и до днес използва всеки случай, за да благодари на хомеопатичното лечение, че я е спасило и я поддържа в добро здраве.

Памела обяви публично заболяването си пред медиите, като сподели, че се е заразила със сериозното заболяване на черния дроб, защото е използвала обща игла за татуировки с бившия си съпруг, рок музикантът Томи Лий. Когато за първи път медиите публикуваха новината, коментарите бяха, че може би на Памела й остават не повече от десет години живот.

Но след като започнала да посещава хомеопат в Лос Анжелис, здравето й значително започнало да се подобрява и оптимизмът й се възвърнал. „Беше много, много страшно в началото и силите ми бяха изтощени”, разказа тя пред репортер през 2004 г. „Но сега съм здрава. Наскоро изследвах черния си дроб и се оказа, че се е запазил в същото състояние или дори се е подобрил през последните години. Чувствам се страхотно. Убедена съм, че хомеопатичното ми лекарство ми подхранва силите.”

Нейният хомеопат Уенди Хюланд сподели пред списание US Weekly, че е приготвила специално хомеопатично лекарство за Пам, което звездата използва при нужда и досега, съобщава zdrave.bg.

Певецът Пол МакартниБившият член на легендарните „Бийтълс” Пол Макартни също е голям фен на хомеопатията. „Не мога да се справя без хомеопатията. Всъщност, никъде не не отивам без хомеопатични лекарства. Често ги използвам”, споделя самия той.

С хомеопатията го запознава жена му Линда, която се била убедила в чудесните резултати от този метод при една своя ангина. Когато за първи път била диагностицирана, й били предписани антибиотици, които осигурили само временно облекчение – скоро обаче симптомите й се върнали. След консултация с хомеопат Линда започнала лечение с хомеопатия, а симптомите не само бързо изчезнали, но и никога не се върнали.

Следва...Добави коментар