Жената, която лекува рак с чесън

283
Жената, която лекува рак с чесън

Лекарите й дават две години живот, след 13 години тя е в перфектно здраве

Историята на една българка стана истинска сензация. Наташа Вълкова твърди, че е успяла да се излекува от рак с помощта на билкова отвара с извлек от чесън. И не само това - рецептата ѝ е помогнала и на други онкоболни хора. Жената вече е патентовала природния лек. Приготвя го в малък цех в двора на дома си, съобщава Нова телевизия.

В малкото шишенце има мащерка, маточина, босилек, чубрица, спирт и най-вече чесън. И това не е просто хранителна добавка, а еликсир, разказва създателят на рецептата Наташа Вълкова. През 2002 година тя получава тежката диагноза - злокачествен рак на мускулите, а лекарите тогава ѝ дават не повече от две години живот.

Не можем да наречем Наташа билкар. Всъщност тя е доктор на науките и не отрича значението на традиционната медицина. Има диплома по икономическа кибернетика от киевския държавен университет, специализирала е и биокибернетика. Познанията ѝ помагат да успее да стигне до безопасен извлек от чесън, който да консумира, за да намали последствията от лъчетарапията до минимум.

Вижте още: 10 неща, които можете да направите, за да се предпазите от рак

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Тя е сигурна, че добавката ѝ е помогнала да пребори рака. Решава да търси средства, за да създаде цех, в който да произвежда лекарството и така да помогне и на други онкоболни. Днес цехът е факт и отговаря на всички европейски изисквания. А хранителната добавка има патент за лечение на онкологични и други заболявания. Помага още при гастрит, грип и е добър имуностимулатор.

Жената работи денонощно в цеха, заедно с дъщеря си. Вече не смогва да произведе толкова шишенца, колкото са поръчките. Според Наташа обаче при всеки болен добавката действа различен начин и не трябва да се консумира без консултация с лекуващия лекар.Коментари

Коментар: 2
с пресен или кисел 4есан

как или каде ви се намира цеха или ако може да ни дадете телефонен номер за вразка

Коментар: 1
с пресен или кид


  • 1

Добави коментар