За здрави зъби

102
За здрави зъби

Безплатни профилактични прегледи

Замисляли ли сте се някога, защо отлагаме ходенето при зъболекар? Разбира се, причините за това са няколко - страх, болка, пари или сме прекалено заети и все не ни остава време. Но какво ни струва това?

Статистиката е плачевна: 92% от възрастните българи и 70% от децата на 5-6 години имат кариеси, обяви неотдавна председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков. Но защо се получава така?

От 1989 г. държавата абдикира от профилактиката на стоматологичните болести и това е резултатът.
Вече имате възможност да се прегледате напълно безплатно в рамките на инициативата за здрави зъби, която ви приканва да помислите за собственото си здраве и да не отлагате грижата за тях за утре, тогава може да е късно.

Можете да се възползвате от инициативата, като се обадите на телефон +359 893 388 222 и си запазете час за преглед, за да се възползвате от отстъпките и подаръците по време на инициативата. Имате възможност и напълно безплатно да отидете на профилактичен преглед в удобен за вас ден, дори и след края на инициативата, за да бъде съставен план на лечение.

Чрез инициативата спестявате и пари - от 25 до 40 лв. - при първата процедура от назначеното лечение. Вида на зъболекарската услуга е без значение за размера на отстъпката. Времетраенето на инициативата е от 25.05 до 30.06.2011 г. Научете повече на www.izz.bg.Добави коментар